Iubirea parinteasca niciodata nu este prea multa

Da, copiii noștri merită ce este mai bun, merită toată dragostea noastră, toată iubirea, toată afecțiunea, toată bunătatea, toată blândețea, toată răbdarea…

Sunt mulți care îmi veți “sări în cap”, însă știu un singur lucru, cat sunt mici și sunt în sanul familiei copiii au nevoie de noi, de timpul nostru. Anii trec și va veni momentul cand vor pleca, cand isi vor întemeia propria familie, iar atunci noi, parintii, vom fi pe locul doi.

Acum cat sunt mici și noi le suntem intreg universul, ei se hranesc cu dragostea noastra, se hrănesc cu și din iubire, cresc in armonie și lumina, numai langa noi. 

Sa le oferim tot ce avem mai bun, tot ce inima de părinte nutrește pentru ei, sa le oferim toată iubirea pământească pentru ca au nevoie de ea. Brațele părinților pline de căldură și iubire sunt de neînlocuit, alină, mângâie, dezmierdă, alinta, plimbă, acolo este cel mai bine!

Sa le fim iubire, ei au nevoie să simtă dragostea noastra din punct de vedere emoţional, pentru a şti cu adevărat că sunt iubiţi, acceptaţi şi preţuiţi. 

-Georgiana ANDRONIC-

Leave a comment